Με πολύ κόσμο, συγκίνηση & βραβεύσεις η Χοροεσπερίδα στο Hippocrates)

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016

Με πολύ κόσμο, συγκινήσεις, βραβεύσεις και συναισθήματα, αλλά και πολύ χορό και διασκέδαση,

πραγματοποιήθηκε χθες στο  Kipriotis Hippocrates, η χοεροεσπερίδα του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ Κω που γιορτάζει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας του (καταχειροκροτήθηκε η προβολή των σχετικών επετειακών βίντεο).

Μετά το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες στους χορηγούς, στους συντελεστές της βραδιάς και σε όλους τους παρευρισκόμενους από τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου εκ μέρους του Ομίλου, ακολούθησε η βράβευση από τον νέο Πρόεδρο Νεκτάριο Πλατέλλα και τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ του συλλόγου, των παιδιών που διακρίθηκαν για τις σχολικές και τις αθλητικές επιδόσεις τους τη χρονιά που μας πέρασε (φωτό).

Ειδικότερα βραβεύθηκαν για τις καλύτερες σχολικές επιδόσεις οι αθλητές του τμήματος ποδοσφαίρου που ανάμεσα στους συναθλητές τους είχαν τις καλύτερες σχολικές επιδόσεις:

Γιώργος Χόνδρος (Λύκειο)

& Στέφανος Πολίτης (Γυμνάσιο)

Για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ

Μαρία Δρεμπέλα

& Μαρία Παπαβασιλείου

Για την επιλογή τους στη Μεικτή Δωδ/σου και το Πρωτάθλημα Αιγαίου οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου

Δημήτρης Μανούσογλου και Γιώργος Περρής

και τέλος οι Πρωταθλητές Ελλάδος (Κ16 & Κ19) στο beach volley οι οποίοι συγκροτούν και την εθνική μας ομάδα Κ18 στο μπιτς βόλεϊ 

Στέφανος Κώστογλου και Δημήτρης Χατζηνικολάου. Το καλοκαίρι που μας πέρασε κατέλαβαν την ένατη θέση στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό, με νησιώτικο, λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα από την ορχήστρα των: Κυριάκου Παππούλη, Ιπποκράτη Πατάκου, Μεχμέτ Τσελεπή και Άννας Νικητιάδη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους:

Τράκκα Βασίλη

Μαύρο Αντώνη

Θανόπουλο Μπάμπη

Καραγιάννη Στέργο

Χατζηδημήτρη Δήμητρα

Πολίτη Γεωργία

Αλάβανο Μανώλη

Πασπαρά Μιχάλη

Αρβανιτάκη Νίκο

και τα καταστήματα

Καναδέζα και Pizza Con

για την τεράστια συμβολή τους στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τα πολλά παιδιά που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα μας, καθώς και όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

Κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ