Κορασίδες-νεάνιδες

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε το Γ.Σ. Διαγόρα στις κατηγορίες νεανίδων και κορασίδων για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή του βόλεϊ.
Η τοπική επιτροπή βόλεϊ δωδεκανήσου όρισε παιχνίδια για τις κορασίδες και τις νεάνιδες του συλλόγου. Η Ομάδες μας θα φιλοξενήσουν τον Διαγόρα σε αναμετρήσεις που θα γινουν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα.
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε το Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς στις κατηγορίες νεανίδων και κορασίδων για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή του βόλεϊ.
Μετά το παιχνίδι των νεανίδων ακολούθησε και το παιχνίδι των δύο ομάδων στην κατηγορία των κορασίδων, το οποίο ήταν και πρεμιέρα του πρωταθλήματος κορασίδων.

Νίκη και με Ροδίων οι νεάνιδες

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε το Ροδίων Άθλησις εκτός από την ανδρική ομάδα του στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, και τις ομάδες νεανίδων και κορασίδων για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή του βόλεϊ.

Νίκη για τις νεάνιδες με Φοίνικα

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017
Με νίκη συνέχισε η ομάδα των νεανίδων το πρωτάθλημα καθώς την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο επικράτησε της ομάδας του Φοίνικα με 3-0 σετ.
Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο με εκτός έδρας αναμετρήσεις για τις νεάνιδες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω. Το πρωτάθλημα των νεανίδων είναι το πρώτο που ξεκινάει από τα πρωταθλήματα ανάπτυξης που διοργανώνει η τοπική επιτροπή του βόλεϊ.
Μετά από τις απαραίτητες συναντήσεις με τους υπεύθυνους των δημοτικών γηπέδων οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου μας για τη φετινή χειμερινή περίοδο.
Η τοπική επιτροπή όρισε αγώνες για τις παγκορασίδες και τις κορασίδες του συλλόγου το τετραήμερο που ακολουθεί, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα για τη φετινή περίοδο.
Η κακή υποδοχή ήταν το μεγάλο πρόβλημα και στο παιχνίδι των κορασίδων με τον Διαγόρα το Σάββατο 1 Απριλίου.

Σελίδα 1 από 5