Παγκορασίδες

Παγκορασίδες (16)

Η αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ολοκληρώθηκαν όλα τα πρωταθλήματα που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή βόλεϊ στις κατηγορίες ανάπτυξης.

Δεν τα κατάφεραν οι παγκορασίδες με Διαγόρα

Γράφτηκε από Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

Μεγάλο ήταν το εμπόδιο του Διαγόρα για τις παγκορασίδες του Ομίλου στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 1 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα των παγκορασίδων για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω. Ο σύλλογος φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα ο οποίος κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με δύο ομάδες.

Δύο ήττες οι μικρές στη Ρόδο

Γράφτηκε από Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Ανάμεσα στα παιχνίδια του final 4 έγινε και αγώνας στην κατηγορία των παγκορασίδων της ομάδας του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω με τον Διαγόρα Α.

Άλλη μία νίκη για τις παγκορασίδες στο βόλεϊ

Γράφτηκε από Κυριακή, 03 Απριλίου 2016

Στο γήπεδο τους αγωνίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι ομάδες βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών. Το Σάββατο 2 Απριλίου ήταν η σειρά του Ροδίων Άθλησις να φιλοξενηθεί στο κλειστό της πόλης μας σε αγώνες για την κατηγορία των παγκορασίδων και των παίδων.

Με απόφαση της Επιτροπής πρωταθλήματος της Τ.Ε  Ε.Ο.ΠΕ Δωδεκανήσου θα διεξαχθούν οι αγώνες:

Με παιχνίδια εντός έδρας συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα βόλεϊ αυτή την εβδομάδα. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε την ομάδα του Φοίνικα σε παγκορασίδες και κορασίδες το Σάββατο 26 Μαρτίου και το Διαγόρα στο ανδρικό την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Μια νίκη και μια ήττα για τις παγκορασίδες

Γράφτηκε από Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η νέα ομάδα των παγκορασίδων του ομίλου στο βόλεϊ. 

Το Σάββατο το απόγευμα, οι παγκορασίδες έφτασαν ένα βήμα πριν από το πρωτάθλημα της κατηγορίας αφού νίκησαν με 3-0 σετ τον Διαγόρα που ήταν πρώτος και αήττητος, ρεφάροντας την ήττα στην πρώτη αγωνιστική και με το σκορ αυτό υπερτερούν στην ισοβαθμία μαζί του.

Νίκη για τις παγκορασίδες στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015

Την ομάδα του Ροδίων Άθλησις αντιμετώπισαν οι παγκορασίδες μας στο βόλεϊ για το πρωτάθλημα.

Σελίδα 1 από 2