K16

Ο Κώος προπονητής beach volley Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, για τις μεγάλες επιτυχία του δωδεκανησιακού beach volley.
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Κω το περιφερειακό αναπτυξιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου με την ονομασία Juniors Regional 2023. Το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε και φέτος στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Κω εκτός από τους τίτλους στα Δωδεκάνησα σε εφήβους, νεάνιδες, παίδες και κορασίδες έδωσε στους…
Η Κρήτη και η Αλεξανδρούπολη θριάμβευσε στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ17 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (31/07) στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP Λουτράκι. Πρωταθλητές Ελλάδας στα αγόρια κάτω των 17 ετών αναδείχθηκαν οι Αλεξανδρουπολίτες Κυριάκος Κεσκίνης και Ανδρέας Κοντοστάθης, ενώ στα κορίτσια οι Κρητικοπούλες Ευθυμία Καλουτσάκη και Θέμις Ματαλλιωτάκη…

Κ15 Κως 2021

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021
Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή βόλεϊ Δωδεκανήσου διοργάνωσε και πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ για την κατηγορία Κ15 σε αγόρια και κορίτσια.
Η οικογένεια του Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω εύχεται για το Πάσχα!
Οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές και το Δ.Σ. εύχονται για τη νέα χρονιά!!!!
Με τις Ειρήνη Κακλαμάνου και Πάολα Σουσάρι να κάνουν το νταμπλ στις κατηγορίες Κ19 και Κ17 των κοριτσιών, τους Γιάννη Καρδούλια και Κώστα Σπύρου να παίρνουν το χρυσό στο τουρνουά Κ17 αγοριών και τις Ευρυδίκη Μαθιουδάκη / Γιουστίνα Μαρτατζιου στα κορίτσια και τους Θεόφιλο και Μάξιμο Χατζηστέργο στα αγόρια να…
Το νησί μας επισκέφτηκε για δεύτερη φορά ο ομοσπιανδιακός προπονητής του μπιτς βόλεϊ Tie Santana, τηρώντας την υπόσχεση που μας έδωσε τον Οκτώβριο που είχε έρθει για να δει τους αθλητές του βόλεϊ σε προπόνηση.

Ο Τίε Σαντάνα στην Κω

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019
Μετά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, ο ομοσπονδιακός προπονητής του μπιτς βόλεϊ Τίε Σαντάνα συνεχίζονντας την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα για την παρακολούθηση και αξιολόγηση του δυναμικού που θα αποτελέσει το μέλλον του αθλήματος στην άμμο, βρέθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στην Κω.
Οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος/Σάββας Κυπριώτης στους παίδες και στις κορασίδες οι Λαμπρινή Γεωργαντά/Κατερίνα Σακκά ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βάθρου, φθάνοντας στα χρυσά μετάλλια στο τελικό τουρνουά K17 Juniors Final που ολοκληρώθηκε στην Κυανή ακτή Πρέβεζας και στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club.

Σελίδα 1 από 3