Ανδρικό

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω φιλοξένησε τον Φοίβο Μελισσίων.
Τον ΣΦΑΜ Φοίβο φιλοξενεί ο Α.Ο. Αθλοπαιιδιών Κω στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στην Α2 του βόλεϊ.
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω φιλοξένησε την πρωτοπόρο και υποψήφια πρωταθλήτρια ΑΕΚ.
Την ΑΕΚ φιλοξενεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ο Α.Ο.Αθλοπαιδιών στο βόλεϊ στα πλάισια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας.
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω φιλοξένησε την ομάδα του Α.Ο. Μαρκόπουλου σε παιχνίδι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Τον Α.Ο. Μαρκόπουλου φιλοξενεί αυτό το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ στην Α2 εθνική κατηγορία.
Καλύτερη εικόνα είχε η ανδρική μας ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Αργυρούπολης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στο βόλεϊ.
Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο βόλεϊ το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στην πρεμιέρα με την ομάδα του Ροδίων Άθλησις.
Ξεκινάει αυτό το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ.
Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στη Ρόδο ήταν και ανδρική ομάδα  του Α.Ο. Αθλοπαιδιών για φιλικά παιχνίδια με τον Φοίνικα.

Σελίδα 1 από 6