Πρώτος ο Όμιλος στα «Νικαγόρεια 2014»

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω ήταν η ομάδα που κατέκτησε τα «Νικαγόρεια 2014» αφού στον μεγάλο τελικό επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Νικαγόρα. Την 3η θέση κατέκτησε ο ΠΑΟΚ Κω.

 

Στο πρώτο ματς της σημερινής ημέρας η Δόξα Καρδάμαινας κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη με 1-0 επί της Α.Ε Κω ενώ ο Ιάλυσος με εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε με 4-0 του Καλυμνιακού.

Ρόδος και ΠΑΟΚ Κω προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα με τον ΠΑΟΚ Κω να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά (2-2) και το ματς να οδηγείται στα πέναλτι. Εκεί η ομάδα του νησιού μας ήταν πιο εύστοχα (5-4) και κατέκτησε έτσι την 3η θέση.

Σε ότι αφορά τον μεγάλο τελικό ο Όμιλος κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στην αρχή του πρώτου μέρους και να διατηρήσει το 1-0 μέχρι το τέλος παρόλο που ο Νικαγόρας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πίεζε για την ισοφάριση.

Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν ο Δήμαρχος Κω Κώστας Καίσερλης, ο αντιδήμαρχος Κω και πρόεδρος του Νικαγόρα Σωτήρης Μαραγκός, ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Πης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Σάκης Μπαραχάνος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Γιάννης Σημαντηράκης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΑΝΕΜ Νίκος Ζερβός οι οποίοι παρέδωσαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα στις ομάδες αλλά και τιμητικές πλακέτες αρχικά στον Ζαχαρία Πολίτη για την προσφορά του στο Νικαγόρα όπως και στον προπονητή του συλλόγου Στέφανο Μπορμπόκη.

Διαιτητής των σημερινών αγώνων ήταν οι Πατσιαούρας, Μαντάς και Κρίκογλου ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή του Στέργου Χατζηστέργου τόσο σε καθήκοντα γιατρού όσο και παρουσιαστή.

Η τελική κατάταξη του τουρνουά «Νικαγόρεια 2014»

1.Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω

2.Νικαγόρας

3.ΠΑΟΚ Κω

4.Ρόδος

5.Ιάλυσος

6.Καλυμνιακός

7.Δόξα Καρδάμαινας

8.Α.Ε Κως

http://www.youtube.com/watch?v=oxiQVmcUts0

Κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ