Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα και σε μια αίθουσα που φάνταζε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Πολύκεντρο Θαλλασινού η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω παρουσία του Επάρχου Κω κ. Χαλκιδιού και του υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου Θάνου Σταματάκη.

 

Οι αθλητές του Ομίλου από βόλεϊ και ποδόσφαιρο έδωσαν δυναμικό παρών όπως επίσης και οι γονείς τους με τους υπεύθυνους προπονητές, Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου και Γιάννη Μανούσογλου να τους ευχαριστούν για την παρουσία και για την βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο σύλλογος φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια λειτουργίας, με ανοδική πορεία και με επιτυχίες που κάθε χρόνο ανεβάζουν το επίπεδο δράσεων του.

Οι προπονητές μίλησαν για τις δράσεις της χρονιάς που έφυγε, σε συλλογικό αλλά και ατομικό επίπεδο, έγινε μια μικρή αναφορά στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και το ραντεβού με τους γονείς ανανεώθηκε για τις αρχές Μαρτίου στην χοροεσπερίδα που θα διοργανωθεί με αφορμή τα δέκατα γενέθλια του συλλόγου, στο ξενοδοχείο του κ. Κυπριώτη.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας για κάθε τμήμα του συλλόγου και οι τυχεροί της νέας χρονιάς, πήραν τα δώρα που ο σύλλογος είχε ετοιμάσει για αυτούς.

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η κοπή της πίτας του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω