Η κοπή της πίτας του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω σήμερα στις 17:00 στο πολύκεντρο Θαλασσινού.

Ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ, Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου προλόγισε την εκδήλωση με ευχές για το νέο έτος, ευχαριστώντας τους χορηγούς του ομίλου, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις,για την σημαντική υποστήριξη τους. Τόνισε πως η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη από δραστηριότητες και επιτυχίες!  Συνεχάρη παράλληλα τους τελειόφοιτους μαθητές του ομίλου που πέρασαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα,τονίζοντας τη σημασία που δίνουμε στο σύλλογο στις σχολικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών.

Ο κος.Χατζηνικολάου διευκρίνισε πως συνειδητά δεν υπάρχουν ανδρικά τμήματα και πως ο όμιλος προτιμά να δίνει βήμα στους μικρούς αθλητές προκειμένου να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες.Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γονείς των παιδιών που με το δικό τους τρόπο βοηθάνε την ομάδα.

Οι στόχοι και οι προσδοκίες για τη νέα χρονιά, πολλοί και αξιόλογοι. Συμμετοχή σε τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ ίσως και σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας παίδων - εφήβων στο βόλεϊ σάλας. Τουρνουά μίνι βόλεϊ για τις μικρές ηλικίες είναι κάτι που θέλει η ομάδα να οργανώσει αλλά και τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγοριών προ-τζούνιορ, τζούνιορ και παμπαίδων.
   

Στις 2 Φεβρουαρίου ο Α.Ο.Αθλοπαιδιών διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Η ψυχοσωματική υγεία του μικρού αθλητή" στο πολύκεντρο Θαλασσινού, με ομιλητές τον Παιδίατρο Σχουλλή Μιχάλη, την ψυχολόγο Δρόσου Μαρία και τη διαιτολόγο Αναστασία Ορφανουδάκη.     

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ομίλου κος Χατζηάμαλλος βράβευσε τον Αλεξανδρο Μαργαρίτη πρώην μέλος της σχολής ποδοσφαίρου του ομίλου, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική ομάδα παίδων της Ελλάδας. (το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του). Ο παπά-Γιάννης βράβευσε το ζευγάρι του Μπιτς βόλεϊ Χριστοφοράκη Στ. και Χατζηνικολάου Δημ. που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Και ο νονός του Δημ. Χατζηνικολάου, Σταύρος Καραναστάσης, έδωσε το βραβείο στη μητέρα του μιας και ο Δημήτρης ήρθε μετά από λίγο.
     

Την κοπή της πίτας έκανε ο παπά-Γιάννης που συνεχάρη τον όμιλο για τις επιτυχίες του αλλά και για τις αξίες που προάγει. Παράλληλα τόνισε τη σημασία του αθλητισμού στο να απομακρύνει τα παιδιά από τις άσχημες συνήθειες της σύγχρονης εποχής.  "Το πνεύμα με τη γυμναστική μεγαλουργεί!" δήλωσε.
   

 Τα φλουριά από τις  βασιλόπιτες ανάλογα με το τμήμα, κέρδισαν οι Μπαλαλής Κωνσταντίνος, (προτζούνιορ τμ. ποδοσφαίρου), Κυριόπουλος Μανώλης, (τζούνιορ τμ. ποδοσφαίορυ),Κωνσταντόπουλος Τάσος (τμ. προπαίδων ποδοσφαίρου),Μωρές Δημήτρης, τμήμα βόλεϊ, Πισσάρη Ιωάννα, τμήμα βόλεϊ.

Κατηγορία Ποδόσφαιρο