Πρωταθλητές και οι παίδες με νίκη στη Ρόδο

Τρίτη, 07 Απριλίου 2015

Το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου, το παιδικό μας έκανε μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση απέναντι στους παίδες της Τελχινίδας νικώντας με 3-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα του παιδικού και φέτος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά χωρίς να επιτρέψει στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει κάτι στο παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ. Με την κατάκτηση και του δεύτερου σετ πήρε το πρωτάθλημα και με φόρα πήρε και το τρίτο σετ και τον αγώνα δίνοντας πανηγυρικό τόνο στις απονομές που ακολούθησαν.

Κατηγορία παίδων        Σάββατο 28 Μαρτίου ώρα: 20.30, γήπεδο Βενετόκλειο

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (17-25, 23-25, 13-25) σε 69’

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) Σαρικάς, Χατζηγεωργίου Γ., Σίμου, Ορμενάι, Γεράκης, Χατζημανώλης, Χειμωνέττος, Καραγιάννης, Πανταζής, Τερζίου, Χατζηγεωργίου Αν.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Τρούμπας Νίκος, Χριστοφοράκης Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Ζαμάγιας Παντελής, Γιαννόπουλος Χρήστος, Παπαστεριάδης Θεοδόσης, Σταμόγλου Μανώλης.

Διαιτητές ήταν οι Λαζαράκης Λάζαρος, Γκέκας Σταύρος.

Μετά το παιχνίδι του παιδικού, η τοπική επιτροπή απένειμε τους τίτλους των πρωταθλημάτων σε ανδρικό, παίδες και κορασίδες, καθώς ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια των πιο πάνω κατηγοριών.

Κατηγορία Παιδικό