Νίκη και με Ροδίων οι νεάνιδες

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε το Ροδίων Άθλησις εκτός από την ανδρική ομάδα του στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, και τις ομάδες νεανίδων και κορασίδων για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή του βόλεϊ.

 

Νωρίς το απόγευμα αγωνίστηκαν οι νεάνιδες με την ομάδα του ομίλου να επικρατεί με 3-1 σετ κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη αλλά μετά τα δύο πρώτα σετ στα οποία επικράτησε εύκολα σχετικά, έκανε λάθη στην υποδοχή και η αντίπαλη ομάδα κατάφερα να πάρει το τρίτο σετ. Όμως στο τέταρτο σετ τα κορίτσια θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και επικράτησαν εύκολα κάνοντας το 3-1 και συνεχίζουν το πρωτάθλημα με μία νίκη ακόμα στο ενεργητικό τους.

Αναλυτικά:

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Ροδίων Άθλησις 3-1 (25-20, 25-7, 24-26, 25-12) σε 106’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΓ., ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Χ., ΖΑΜΑΓΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΙΣΙΡΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ, ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ.

Ροδίων Άθλησις (Βασίλης Προδρομίδης) ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ, ΚΑΜΟΙΣΗ, ΜΕΝΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ,, ΜΑΛΛΙΟΥ, ΚΟΥΝΙΟΥ, ΝΤΕΜΟ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΗ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΟΥΡΕΔΙΝ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΕΡΑΚΗ, ΜΑΓΚΟΥ