Τρεις ομάδες, δύο οι... τυχεροί

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Αύριο Κυριακή θα κριθούν όλα στον Β’ όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στο κλειστό του Μίλωνα με την ΕΑΠ, τον Πανερυθραϊκό και τον Μίλωνα να διεκδικούν τα δύο εισιτήρια.

Στο πρώτο παιχνίδι της σημερινής 4ης αγωνιστικής ο Μίλωνας παρά το τελικό 3-0 συνάντησε ισχυρή αντίσταση από τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω (που στο τρίτο σετ βρέθηκε να προηγείται με 16-12), αλλά είχε το καθαρό μυαλό και τις λύσεις για να πάρει τη νίκη. Γενικά η ομάδα μας αφήνει τη διοργάνωση με μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο της παιχνίδι, έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, που αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της επαρχίας προκειμένου να σταθούν ανταγωνιστικά στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τα σετ: 25-17, 25-21, 25-23
Μίλωνας (Γεωργούντζος) Τσάλας, Σαλωνίτης, Παπασταματάτος, Παπαδόπουλος, Κανασάρος, Σπυριούνης, Γεωργίου -λ / Φωστέρης-λ, Κοτοματάς, Φιλίππου, Μαμάσης, Θεοδωρίδης.
ΑΟ Αθλοπαιδιών (Χατζηνικολάου) Γιαννόπουλος, Χατζηνικολάου, Κωνσταντόπουλος, Χλαπάνης, Κώστογλου, Μωρές, Παπαστεριάδης -λ / Σταμόγλου, Ζαμάγιας, Περής.

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η ΕΑ Πατρών που μετά το δεύτερο σετ επικράτησε εύκολα με 3-1 της ΓΕ Ηρακλείου και έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Μίλωνα.

Στο πρώτο σετ η ΕΑΠ έφτασε να προηγηθεί με 18-8, αλλά η ΓΕΗ πλησίασε σε 24-20 και παρόλο που έχασε το σετ, στο δεύτερο ήταν καταιγιστική επικρατώντας με 25-12.

Όμως από εκείνο το σημείο και μετά η ΕΑΠ ήταν εμφανώς ανώτερη φτάνοντας σχετικά άνετα στο τελικό 3-1.

Τα σετ: 22-25, 25-12, 16-25, 17-25
ΓΕ Ηρακλείου (Νικητάκης) Σφακιανάκης, Φουρναράκης, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Σαμαριτάκης, Επιτροπάκης, Γενειατάκης -λ / Μανούσακας, Πιτούλιας.
ΕΑΠ (Αγγελόπουλος) Μακρυγιάννης, Γιαννούτσος, Κάββουρας, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος, Καραγέωργος -λ / Καϊμακάς -λ, Χατζόπουλος, Προδρομίτης, Φερτάκης, Γεωργιόπουλος, Καραμπελέσης.

Κατηγορία Εφηβικό
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κακή εμφάνιση και ήττα από το Ηράκλειο