Κοσμοσυρροή στην βασιλόπιτα του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω στη Λέσχη Αξιωματικών Κω

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Με αθρόα προσέλευση μικρών και μεγάλων αθλητών του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω και συγγενών τους πραγματοποιήθηκε απόψε στην κατάμεστη Λέσχη Αξιωματικών Κω η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ομίλου.

Την πίτα (μία για κάθε τμήμα) ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συνοδευόμενος από τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευτυχισμένη χρονιά και ιδιαίτερα στα παιδιά για αρμονική ανάπτυξη τόσο του σώματος με τον αθλητισμό αλλά και του πνεύματος στα μαθήματά τους.

Εκ μέρους του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ οι προπονητές Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου για τα τμήματα του βόλει και Γιάννης Μανούσογλου για τα τμήματα του ποδοσφαίρου έδωσαν σε όλους τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και αφού έκαναν ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα του 2017 και τις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις του Ομίλου.

Ειδικά για το βόλει ο Α. Χατζηνικολάου τόνισε ότι και μόνο η συμμετοχή του ομίλου στην A2 κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια που ανεξαρτήτως τελικής έκβασης αφήνει θετικές εμπειρίες σε όλους.

Ο Γ. Μανούσογλου αφού μετέφερε τις ευχές του Κώστα Ανδρουλή ο οποίος βγήκε νικητής από μια περιπέτεια υγείας που είχε τόνισε ότι στην επικείμενη χορεσπερίδα του Ομίλου θα είναι ο πρώτος που θα ξεκινήσει το γλέντι. Ενημέρωσε ακόμη για δύο πολύ σημαντικά φιλικά που προγραμματίζονται  για τα παιδιά 25 και 28 Ιουνίου στην Γερμανία με Ντόρτμουντ και Μπόχουμ.

Τις ευχές του εκ μέρους του Δήμου της Κω και του ΔΟΠΑΒΣ έδωσε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θεόφιλος Μουζουράκης τονίζοντας (και εδώ) ότι παρά τις όποιες επικείμενες αλλαγές στη σύνθεση των υπευθύνων τομέων της δημοτικής αρχής, όπως προβλέπεται στο μέσο της δημοτικής περιόδου (καθώς συμπληρώθηκαν ήδη 2,5χρόνια στην 5ετή θητεία τους) ο ίδιος και ο δήμος θα είναι δίπλα στις προσπάθειες του Ομίλου. (Αξιοσημείωτη η παρότρυνση από τον φίλο Γ. Καπίρη που βρισκόταν στο τραπέζι του Προέδρου Ν. Πλατέλα, με τον Γ. Πασσανικολάκη και τον Α. Πίττα, να «πρασινίσει» επιτέλους και το παλιό στάδιο Ανταγόρας).

Οι τυχεροί των εφτά φλουριών (όσες και οι βασιλόπιτες για κάθε τμήμα) κέρδισαν μπάλες και αθλητικό υλικό.

Κατηγορία ΥΠΟΔΟΜΗ