Η πίτα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιάννης Μανούσογλου, ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάλου και οι συνεργάτες του εδώ και χρόνια έχουν βάλει τα δυνατά τους και προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στις Ακαδημίες τους, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο βόλεϊ.

 

Η μεγαλύτερη δικαίωση είναι η συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών σε όλα τα τμήματα που αγαπούν τα αθλήματα.

Όπως κάθε χρόνο, έκοψαν την Βασιλόπιτα του Συλλόγου στο Πολύκεντρο Θαλασσινού παρουσία του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Θ.Μουζουράκη, του υπεύθυνου Αθλητισμού Θ.Σταματάκη και άλλων.

Ο κόσμος, γονείς και κυρίως τα μικρά παιδιά απο νωρίς δημιούργησαν το αδιαχώρητο.

Ο κ. Χατζηνικολάου τόνισε μεταξύ άλλων «...στα 10 χρόνια που ο σύλλογος κλείνει αυτή την περίοδο εσείς φίλοι και γονείς των παιδιών μας είστε οι κύριοι υποστηρικτές του έργου που κάνουμε...» ο κ.Μανούσογλου τόνισε «...υπάρχουν αρκετά πολλά μικρά παιδιά στη σχολή μας το οποίο αυτό μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες, προσπαθούμε και εμείς...να μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα με τις γνώσεις μας για να μπορέσουν τα παιδιά να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι αθλητές..»

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ.Θ. Μουζουράκης τόνισε «...οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με τον αθλητισμό οι παράγοντες, οι προπονητές... αξίζουν πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο..» Ενώ ο υπεύθυνος αθλητισμού Θ. Σταματάκης τόνισε «...μόνο και μόνο η συμμετοχή σας εδώ και μόνο και μόνο τα πόσα παιδιά παίρνουν μέρος στις ακαδημίες τους σημαίνει και αποδεικνύει πόση καλή δουλειά γίνεται...»

Κατηγορία ΥΠΟΔΟΜΗ