Κώστογλου, Χατζηνικολάου και Λακασά, Σαρακατσάνη νικητές στο OPEN Αττικής U19

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Ολοκληρώθηκε το OPEN Αττικής U19 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors 2015.

 

Οι αθλητές του συλλόγου μας, Στέφανος Κώστογλου και Δημήτρης Χατζηνικολάου,  ανακηρύχθηκαν νικητές στην κατηγορία των εφήβων αφου επιβλήθηκαν με 2-1 σετ (21-16, 17-21, 15-7) των Ιάσωνα Κανέλλου και Λεωνίδα Σακκά από την Πρέβεζα.

Πιο νωρίς έιχαν επικρατήσει στον ημιτελικό των Μελιγγιώτη /Καρρα από την Αθήνα με 2-0 σετ (21-15,21-11). Τα παιδιά μας την τελευταία μέρα των αγώνων κατάφεραν να βρουν ρυθμό κυρίως στο σερβίς αλλά και στην επίθεση και με πειστικές εμφανίσεις έδειξαν ότι είναι σε σωστό δρόμο καθώς προετοιμάζονται για τους τελικούς της κατηγορίας, όπως και για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στη Ρίγα.

Στην κατηγορία των νεανίδων οι Λακασά/Σαρακατσάνη πήραν την πρώτη θέση μετά από τη νίκη τους με 2-1 σετ (23-21, 19-21, 15-10) επί των Καραγκούνη/Αγριοδήμου.

Ο περιφερειακός προπονητής Δωδεκανήσων, Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου δήλωσε: «Τα παιδιά κάνουν μια αξιέπαινη προσπάθεια καθώς πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και είναι μέλη των Εθνικών ομάδων στα Juniors. Η Ομοσπονδία μας στηρίζει όπως μπορεί, και εμείς με ότι μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά ώστε να έχουν επιτυχίες, γιατί αυτές ανανεώνουν τα κίνητρά τους, ώστε να συνεχίζουν να ασχολούνται με το άθλημα. Πάντα μια διεθνής διοργάνωση εξιτάρει τους αθλητές και μάλιστα έχουμε προγραμματίσει οι Κώστογλου/Χατζηνικολάου να συμμετάσχουν φέτος στο Πανευρωπαϊκό U18 στη Ρίγα στη Λετονία. Επίσης ο περιφερειακός προπονητής, σημείωσε: «Τα τουρνουά αυτά για εμάς είναι τουρνουά προετοιμασίας και αξιολόγησης για την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών. Ο τίτλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι καλοδεχούμενος φυσικά, αν και υπάρχει περιθώριο, καθώς τα παιδιά είναι μόλις 16 χρονών. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και να βελτιωθούν ώστε στο μέλλον να μπορέσουν να σταθούν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

Κατηγορία K19