Ολοκληρώθηκε το καμπ με την Άαλσμιρ τιμ

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη μπιτς βόλεϊ ολοκληρώθηκε σήμερα το καμπ που συνδιοργάνωσαν στο Μύλο ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω και η ολλανδική Άαλσμιρ μπιτς τιμ που φιλοξενείται στο νησί μας.


Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τουρνουά με ομάδες και από την ολλανδική πλευρά αλλά και ομάδες που έφτιαξαν τα μέλη του συλλόγου από το αγωνιστικό αλλά και από το τμήμα ενηλίκων. Για τρεις ώρες ευχαριστήθηκαν όλοι το παιχνίδι και στο τέλος οι υπεύθυνοι του Μύλου παρέδωσαν τα έπαθλα που ήταν μπύρες και σφηνάκια για τους ενήλικες αλλά και χυμοί για τους ανήλικους αθλητές του συλλόγου μας. Για την ιστορία στον τελικό έφτασαν δύο ζευγάρια του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω οι Χατζηνικολάου/Κώστογλου από το αγωνιστικό τμήμα και οι Αλεξούδης /Υδραίος από το τμήμα ενηλίκων, αφού στους ημιτελικούς απέκλεισαν ολλανδικά ζευγάρια. Νικητές ήταν οι μικροί Χατζηνικολάου/Κώστογλου οι οποίοι ξεκινούν τη μεγάλη πορεία τους το φετινό καλοκαίρι προσδοκώντας στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16 τον Αύγουστο.

Οι υπεύθυνοι του ολλανδικού κλαμπ έδειξαν πολύ ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Μύλο και τον Α.Ο.Αθλοπαιδιών για του χρόνου.

Κατηγορία Μπιτς Βόλεϊ