Ήττες από Διαγόρα σε κορασίδες και νεάνιδες με κακές εμφανίσεις

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε το Γ.Σ. Διαγόρα στις κατηγορίες νεανίδων και κορασίδων για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή του βόλεϊ.

Νωρίς το απόγευμα αγωνίστηκαν οι κορασίδες σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο με αρκετές ανατροπές. Τα κορίτσια μας έκαναν δεν έκαναν καλό παιχνίδι, η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο σταθερή, ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση και κάνοντας λιγότερα λάθη ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα κατάφερε να πάρει το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Αναλυτικά:

Σάββατο 9-12-2017  15.00 κλειστό γυμναστήριο Κω      κορασίδες

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Γ.Σ. Διαγόρας 1-3 (20-25, 25-22, 18-25, 17-25) σε 111’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΙΣΙΡΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ, ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

Γ.Σ. Διαγόρας (Χαρούλα Ελευθεριάδου) ΚΥΠΡΙΩΤΗ, ΓΚΟΤΖΑΪ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΑΓ., ΤΑΚΟ, ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΙΕΡΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΕΥΑΝ, ΜΠΑΡΚΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ Ρ.

Μετά το παιχνίδι των κορασίδων ακολούθησε και το παιχνίδι των δύο ομάδων στην κατηγορία των νεανίδων. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ και κρίθηκε στο πέμπτο σετ, όπου η  ροδίτικη ομάδα ήταν πιο δυνατή στην επίθεση, είχε τις λύσεις στα κρίσιμα σημεία και πήρε τελικά τη νίκη με 3-2 σετ. Η ομάδα μας προσπάθησε, όμως η εμφάνιση της δεν ήταν καλή, είχε πολλές μεταπτώσεις με τα άσχημα διαστήματα να κάνουν την εμφάνισή τους όταν δεν έπρεπε.

Αναλυτικά:

Σάββατο 9-12-2017  17.00 κλειστό γυμναστήριο Κω       νεανίδες.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Γ.Σ. Διαγόρας 2-3 (20-25, 25-21, 12-25, 27-25, 12-15) σε 123’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΓ., ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Χ., ΖΑΜΑΓΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΙΣΙΡΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ, ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ.

Γ.Σ. Διαγόρας (Χαρούλα Ελευθεριάδου) ΚΥΠΡΙΩΤΗ, ΓΚΟΤΖΑΪ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΑΓ., ΤΑΚΟ, ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΙΕΡΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΕΥΑΝ, ΜΠΑΡΚΑ, ΜΟΛΟΔΟΠΗ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με Διαγόρα το Σάββατο κορασίδες και νεάνιδες