Δεύτερη ήττα για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών στο πανελλήνιο εφήβων

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Ήττα και ατο δεύτερο παιχνίδι για τα παιδιά του βόλεϊ στο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.

Ο Πανερυθραϊκός ήταν ανώτερος, αλλά οι αθλητές μας έπαιξαν καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι και σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο. Εκτός από το πρώτο σετ που πήγε εύκολα στην αθηναϊκή ομάδα, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών κόντραρε μέχρι το τέλος το παιχνίδι και χρειάστηκε να επιστρατευτεί η εμπειρία των αντιπάλων για να τελειώσουν τα σετ και τον αγώνα με 3-0.

Ο Πανερυθραϊκός έτσι έκανε το 2 στα 2 στον β’ όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στη Νέα Πέραμο, ενώ η ΕΑΠ πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στη ΓΕ Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΓΕ Ηρακλείου – ΕΑ Πατρών 1-3 (19-25, 25-16, 18-25, 24-26)
ΓΕΗ (Νικητάκης): Σαμαριτάκης, Επιτροπάκης, Γιαννόπουλος, Παπαδάκις, Μανούσακας, Σφακιανάκης, Χατζάκης –λ / Μπέλλο
ΕΑ Πατρών (Γεράνιος): Δρακόπουλος, Γιαννούτσος, Κάβουρας, Γεωργιόπουλος, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος, Καραγεώργος –λ / Ασημακόπουλος –λ,
Δρίβας, Μακρυγιάννης

ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 3-0 (25-16, 25-20, 25-21)
Πανερυθραϊκός (Ρούμελης): Τοπαλίδης, Φιλιππουπολίτης, Λαρσινός, Κωστόπουλος, Γκούνης, Σεβδαλής, Γόντικας –λ / Σκοτίδας Ι., Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Παπαδάκης, Σκοτίδας Δ.
ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω (Χατζηνικολάου): Γιαννόπουλος, Χατζηνικολάου, Χριστοφοράκης, Τρούμπας, Κώστογλου, Μωρές Δ., Παπαστεριάδης –λ / Μωρές Μ., Περής, Ζαμάγιας

Κατηγορία Εφηβικό