Τα πρώτα φιλικά της ανδρικής ομάδας

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στη Ρόδο ήταν και ανδρική ομάδα  του Α.Ο. Αθλοπαιδιών για φιλικά παιχνίδια με τον Φοίνικα.

Η ανδρική μας ομάδα ξεκινάει σε δύο εβδομάδες την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών και με τα φιλικά αυτά παιχνίδια προσπαθεί να βρει την συνοχή που χρειάζεται αλλά και να δει ο προπονητής της ομάδας τις επιλογές που η ομάδα έχει ώστε να ολοκληρώσει όσο καλύτερα μπορεί την προετοιμασία της για το φετινό πρωτάθλημα.

Στα δύο παιχνίδια που έγιναν με την ομάδα της Κρεμαστής η ομάδα μας έδειξε μια καλή δυνατότητα στην άμυνα κυρίως στο πρώτο παιχνίδι, αλλά είχε σημαντικά προβλήματα στο μπλοκ. Ο αντίπαλος αν και ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας έδειξε αρκετά ανταγωνιστικός και βοήθησε την ομάδα μας να δει τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζει. Στις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι την έναρξη του  πρωταθλήματος, θα γίνει προσπάθεια να καλυφτούν οι αδυναμίες και να βελτιωθούν τα βασικά στοιχεία ανάπτυξης του παιχνιδιού για να μπορέσει η ομάδα να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται στο πρωτάθλημα. Για την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών νίκησε και τα τέσσερα σετ που παίχτηκαν, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι το σκορ ήταν 2-2. 

Κατηγορία Ανδρικό